Boeken

Het zorgpad model

Een pragmatisch model voor de ontwikkeling en implementatie van zorgpaden. De gezondheidszorg staat onder druk. De kwaliteit moet omhoog terwijl tegelijkertijd de kosten omlaag moeten. De sleutel tot de oplossing van dit dilemma is het reorganiseren van zorgprocessen.
Dit boek beschrijft het ZorgPad Model. Een model dat op een beknopte en heldere manier houvast geeft bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe of verbeterde zorgprocessen.

Het ZorgPad Model heeft zich in de praktijk keer op keer bewezen als een uitstekende leidraad om de verschillende aspecten van een zorgpad integraal te ontwikkelen en implementeren. Dit boek kan u helpen om de zorgprocessen in uw organisatie effectief te gaan verbeteren!

Prisma

Scherp problemen oplossen is een vaardigheid die essentieel is voor managers,
staf en consultants. PRISMA is de methodiek die door The Essence Consulting is ontwikkeld ter ondersteuning van haar adviesopdrachten.
Deze krachtige methodiek is nu ook in boekvorm beschikbaar.

Reacties tot nu toe:
“Veel beter dan de Pyramid Principle van Minto”
“Helder, duidelijk en praktisch”
“Had ik dit maar op de universiteit geleerd”

De essentie van strategie

Een compact en helder boek dat inzicht geeft in de theorie over de gewenste positie en strategische zetten. Het boek beperkt zich niet alleen tot theorie, maar biedt ook practische analyses en handvatten.
De essentie van strategie wordt niet alleen bij verschillende bedrijven gebruikt als referentiewerk, maar wordt ook gebruikt bij post-HBO en MBA opleidingen.
Bestellen kan via Managementboek.nl